2016. december 9., péntek

Bűnöztem

Bűnöztem...

A könyvek az én káros szenvedélyeim, így nem is volt kétséges, hogy amint a Könyvmolyképzőnél előrendelhetővé válnak a kedvenceim, nyomban elő is rendelem őket.
Így már csak arra várok, hogy végze kézbe vehessem és le se tegyem, amíg ki nem olvastam őket.
Négy kis szépségre várok most, amelyekről egy kis ízelítőt lentebb olvashattok majd. Valószínűleg róluk készülnek el az oldal első könyvértékelései is, kérlek fogadjátok majd sok szeretettel :)

És íme a versenyzők, hogy kit is olvassak el elsőnek :D
(Akár kommentben meg is írhatjátok, hogy melyikről olvasnátok szivesebben)

1. versenyző:

J. L. Armentrout: Oblivion ​– Feledés 2. (Luxen 2,5)
Daemon ​​Blackkel összekapcsolódni szívás… 

Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban. 
De nem ez a legnagyobb problémánk. 
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van. 
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek. 
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmisek? 
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás. 
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat… 

Éld át az Ónix történetét Daemonnal!
Megjelenés: 2016. december 16.
Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó

2. versenyző:

J. L. Armentrout: Obsession ​– Függőség
Őrülten ​​nagyképű… de meg kell veszni érte. 
Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől.

Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon. 
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést… vagy maga Hunter?

Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó

3. versenyző:

Rick Riordan: Hádész ​Háza (Az Olimposz hősei 4.)
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Ezernyi halálos szörny. 
Három harcoló félisten. 
Egy halálos döntés. 

Percy Jackson kalandjai egy igazán alvilági helyen 

Az ember életét meghatározzák a döntései. Hát még egy félistenét! 
Az Argó II. továbbszeli az eget, és a huszonegyedik századi argonautákat újabb és újabb kalandok felé viszi. 
Leo életébe beköszönt a szerelem egy lakatlan szigeten, Nico pedig Diocletianus jogarával úgy irányítja a holtak légióját, ahogy csak akarja. A Labirintusról eddig azt hitték, 
végleg elpusztult, de most újra benne találják magukat. 
Vagy az egész csak szemfényvesztés? 

Kapaszkodjatok, mert ez – ahogy Riordan mestertől megszokhattátok – nagyon rázós út lesz!

Megjelenés: 2016. december 16.
Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó


4. versenyző:

Sarah J. Maas: A ​Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara (Tüskék és rózsák udvara 1.)

A tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, ám nem sokkal ezután egy másik szörnyeteg bukkan fel, aki jóvátétel gyanánt magával hurcolja egy olyan baljós és mágikus vidékre, amit a lány csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak. 
Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden olyan hazugságot és figyelmeztetést, amit neki a tündérek csodálatos, ámde veszedelmes világáról korábban mondtak. Azonban a tündérek birodalma felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és Feyre-nak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát. 

A Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják. 
Szexi, akciódús sorozat első kötete.
Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó

Forrás: www.moly.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése